Diensten

Of het nu gaat om werving & selectie, uitzenden, payrolling, detachering of een ander dienstverband, Flex Correct staat voor u klaar!

Payrolling

Kiest u ervoor om zelf de werving & selectie van een medewerker te doen, maar wilt u deze medewerker niet in loondienst nemen? Dan is Payroll voor u interessant. Op basis van de CAO voor Uitzendkrachten nemen wij de, door u zelf geworven, medewerker in dienst. Wij nemen naast de personeels- en salarisadministratie tevens de juridische arbeidsrechtelijkerisico’s van u over. U blijft verantwoordelijk voor de personeelsinzet en de operationele aansturing. Doordat u alleen betaalt voor de gewerkte uren heeft u meer arbeidsflexibiliteit.

Uitzenden

Heeft u voor een korte of langere periode extra medewerkers nodig? Dan is uitzenden een uitstekende oplossing. Wij gaan voor u op zoek naar de juiste flexwerker. Hiermee nemen we alle zorg uit handen en besparen we u veel tijd. De medewerker gaat vervolgens bij u aan de slag en is bij Flex Correct in dienst. Het grote voordeel voor u als werkgever is dat u bij uitzenden alleen betaalt voor de gewerkte uren en de personeelsadministratie wordt teruggebracht naar één factuur.

Werving & selectie

Bent u op zoek naar een vaste medewerker die u direct in dienst wilt nemen? Dan kunt u bij Flex Correct een werving- en selectieopdracht plaatsen. Op basis van een opgesteld functieprofiel start Flex Correct de werving en selectie. Flex Correct houdt een voorselectie met als doel alleen eindkandidaten aan u voor te stellen. De kandidaat die u geschikt vindt voor de functie komt hierna direct bij u in dienst. U betaalt aan Flex Correct een fee voor de geleverde dienst.

Detachering

Werknemers voor een bepaalde tijd of een bepaald project aantrekken? Dan is detacheren een goede oplossing. Dit biedt u meer zekerheid dan uitzenden. Bij detachering kiest u voor meer binding met de flexwerker, omdat deze voor langere tijd bij u actief is. Detacheren is de meest ideale combinatie tussen flexibiliteit en zekerheid.
 

Op zoek naar een baan?
Schrijf je dan direct in!


 

Op zoek naar werknemers?
Meldt je dan direct aan!
Flex Correct
Telefoon : 085-2730110
E-mail: info@flexcorrect.nl


Beeldmerk Match Personeelsdiensten